Hvorfor har vi nesten bare statisk vindusfolie?

Dekorativ vindusfolie selvklebende vindusfolie Statisk vindusfolie Vindusfilm Vindusfolie

Her på Depodesign liker vi fint design, men våre produkter skal også være praktiske. Hver gang vi får inn en ny kontaktplast eller folie tester vi om den er lett å montere -  er den ikke det, kommer den ikke ut i nettbutikken. 
Med ´lett å montere` mener vi at folien skal være lett å sette på, men også lett å fjerne.
Forskjellen på statisk og selvklebende vindusfolie er at den selvklebende har lim på baksiden - i motsetning til den statiske som fester seg ved hjelp av statisk kontakt.
Generelt er det lettere å montere statisk vindusfolie - av den enkle grunn at hvis du setter den på skjevt er det bare å ta den av og rette opp. Det er også superenkelt å dra ut luftbobler som kommer når du legger folien på en flate.
I tillegg er fordelen med statisk folie at du kan bruke den på nytt - noe du ikke kan med selvklebende. Og nei, du trenger ikke å bekymre deg for holdbarhet - har du først satt på en statisk vindusfolie, sitter den!
Dette er grunnen til at Depodesign nesten kun fører statisk vindusfolie - det er rett og slett en mye enklere løsning med samme funksjon/holdbarhet til samme pris.
På bildet nedenfor ser du vår "testglassdør", som vi bruker til å prøve ut nye vindusfolier. For å ikke gå inn i glassdøren, har vi til daglig satt på en vindusfolie som sikkerhetsfolie (Frostet folie med elegant, minimalistisk mønster – Depodesign). Hver gang vi får inn en ny vindusfolie vi skal prøve, tar vi av sikkerhetsfolien på bildet, og setter den på igjen når vi er ferdige å teste. Etter mange ganger av og på ser den fortsatt like fin ut!
            
Om du sparer på beskyttelsesfolien, kan du lagre vindusfolien i perioder da du ikke trenger den. Noen behøver f.eks. skjerming mot innsyn på vinteren, men ikke sommeren. Da er det enkelt å bare ta av vindusfolien på våren, og sette den på igjen til høsten.
Et tips er å fornye badet med forskjellige vindusfolier. Om du bruker vindusfolie på dusjkabinettet/ dusjdør for skjerming, kan du enkelt skifte stil på rommet ved å bytte folie. Baderom er som regel enkle og stilren, og en edgy vindusfolie kan gi rommet en helt ny karakter. 
            
   Du finner denne, og flere kvalitetsfolier her: Frostet kvalitetssfolie med dekorativt mønster – Depodesign         

 


Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar