Her på Depodesign liker vi fint design, men våre produkter skal også være praktiske. Hver gang vi får inn en ny kontaktplast eller folie tester vi om den er lett å montere -  er den ikke det, kommer den ikke ut i nettbutikken. 
Med ´lett å montere` mener vi at folien skal være lett å sette på, men også lett å fjerne.
Forskjellen på statisk og selvklebende vindusfolie er at den selvklebende har lim på baksiden - i motsetning til den statiske som fester seg ved hjelp av statisk kontakt.
Generelt er det lettere å montere statisk vindusfolie - av den enkle grunn at hvis du setter den på skjevt er det bare å ta den av og rette opp. Det er også superenkelt å dra ut luftbobler som kommer når du legger folien på en flate.
I tillegg er fordelen med statisk folie at du kan bruke den på nytt - noe du ikke kan med selvklebende. Og nei, du trenger ikke å bekymre deg for holdbarhet - har du først satt på en statisk vindusfolie, sitter den!
Dette er grunnen til at Depodesign nesten kun fører statisk vindusfolie - det er rett og slett en mye enklere løsning med samme funksjon/holdbarhet til samme pris.
På bildet nedenfor ser du vår "testglassdør", som vi bruker til å prøve ut nye vindusfolier. For å ikke gå inn i glassdøren, har vi til daglig satt på en vindusfolie som sikkerhetsfolie (Frostet folie med elegant, minimalistisk mønster – Depodesign). Hver gang vi får inn en ny vindusfolie vi skal prøve, tar vi av sikkerhetsfolien på bildet, og setter den på igjen når vi er ferdige å teste. Etter mange ganger av og på ser den fortsatt like fin ut!
            
Om du sparer på beskyttelsesfolien, kan du lagre vindusfolien i perioder da du ikke trenger den. Noen behøver f.eks. skjerming mot innsyn på vinteren, men ikke sommeren. Da er det enkelt å bare ta av vindusfolien på våren, og sette den på igjen til høsten.
Et tips er å fornye badet med forskjellige vindusfolier. Om du bruker vindusfolie på dusjkabinettet/ dusjdør for skjerming, kan du enkelt skifte stil på rommet ved å bytte folie. Baderom er som regel enkle og stilren, og en edgy vindusfolie kan gi rommet en helt ny karakter. 
            
   Du finner denne, og flere kvalitetsfolier her: Frostet kvalitetssfolie med dekorativt mønster – Depodesign         

 

19 March, 2021 — Ingjerd Løvås-Sandvik

Legg igjen en kommentar