Ønsker du å returnere varen har du lovbestemt 14 dagers angrefrist. Bruk vedlagte angrerettskjema, og legg ved returen. Varer som ikke er skadet betaler kunden selv returen for. Gi oss beskjed om returen så raskt som mulig, og innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Etter at returen registrert, må varen returneres til oss så raskt som mulig og innen 14 dager.

Varer som kunden ikke har hentet på posten må kunden betale frakt for. Depodesign refunderer kostnad for varen.

Når får jeg tilbake pengene ved retur? Så raskt vi har mottatt varen(e) vil vi registrere dette inn i vårt system. Informasjon om returen din vil da automatisk bli sendt til systemet hos din valgte betalingsmetode og pengene vil bli tilbakeført via dem. Dersom du har spørsmål rundt utbetalingen av pengene dine ber vi deg ta kontakt med de dere valgte som betalingsmetode, da vi ikke har mer informasjon etter vi har registrert refundert beløp.

Hvis varene du får i pakken ikke stemmer med det du har bestilt, ta kontakt med oss, så løser vi det så fort som mulig; depodesi@depodesign.no.

En sjelden gang kan pakken din blir skadet under transport. Send oss bilder som viser skaden via e-post så vil vi hjelpe deg videre med saken. Ikke bruk varen før du har vært i kontakt med oss. Ved produksjonsfeil eller skade på produktet tar vi produktet i retur og sender nytt. 
Kontakt: depodesi@depodesign.no /94324213 så raskt som mulig.

Skulle det foreligge mangler ved produktet, kan du reklamere. Som kjøper har man ansvar for å ta kontakt innen rimelig tid fra man har mottatt varen for å rapportere mangelen. Legg ved bilder og beskrivelse av feilen, og send til depodesi@depodesign.no ,så finner vi ut av det!

 

Usikker på noe?

Kontakt oss så hjelper vi deg i løpet av kort tid for å oppnå det beste resultatet til ditt prosjekt.

Telefon: +47 943 24 213

E-post: depodesi@depodesign.no

Åpningstider: 10:00 - 14:00