Retur: Spesialbestilte varer vi ikke har i vårt vanlige sortiment kan ikke returneres. Ellers virker vanlige returregler ift norsk lov. Du kan bytte en vare du har kjøpt i nettbutikken innen 14 dager. Varen må være ubrukt og leveres i vanlig forpakning. Porto frem og tilbake dekkes av kunden. Salgsvarer byttes ikke. 

Feil vare: Har du av en eller annen grunn fått en annen vare enn den du har bestilt, betaler vi porto frem og tilbake. Gi beskjed så fort som mulig depodesi@depodesign.no /94324213

Skadet vare: Når du har mottatt varen du har bestilt, bør du så fort som mulig undersøke om varen er som den skal. Er varen blitt skadet under transport, ber vi deg ta kontakt med oss på depodesi@depodesign.no /94324213 innen 3 dager. Ta gjerne bilde av varen og forpakning, og send dette til oss med en kort beskrivelse, slik at vi kan få erstatning av transportør. Er varen defekt av annen grunn, ber vi deg sende oss melding om dette så fort som mulig. Returporto dekkes av Depodesign.no om varen er skadet ved levering.

Usikker på noe?

Kontakt oss så hjelper vi deg i løpet av kort tid for å oppnå det beste resultatet til ditt prosjekt.

Telefon: +47 943 24 213

E-post: depodesi@depodesign.no

Åpningstider: 10:00 - 14:00