Montering selvklebende veggfliser

Produktet er til innendørs bruk, og brukes på behandlete, glatte flater.

Du trenger: linjal, evt. vater, en god tapetkutter/kniv, underlag til å skjære på. Ta deg god tid! For et perfekt resultat er det viktig at du er nøye.

 

  1. Vask overflaten ren for smuss og fett. La det tørke før du begynner å sette på flisene.
  2. Marker en vannrett hjelpelinje langs veggen med en blyant. Bruk gjerne vater for å få den helt rett.
  3. Om flisene har ujevnt mønster på under- og overlinjen - bruk en linjal til å kutte en rett linje nederst, slik at du får en rett linje mot benken. Kutt gjerne fra baksiden, slik at du unngår sprekker i aluminiumen. Spar på bitene slik at du kan bruke dem til å avslutte øverst. Gjør det samme på sidene når du møter enden av veggen.
  4. Ta av beskyttelsespapiret et par cm fra øverste venstre hjørne. Ikke fjern alt på en gang. Plasser flisen forsiktig mot veggen og press mot høyre mens du fjerner beskyttelsespapiret litt og litt.
  5. Monter flisene fra venstre mot høyre. Legg flisene godt inntil hverandre, og press over flisene når de sitter slik de skal. Hvis det blir mellomrom mellom flisene eller de overlapper, kan litt av hjørnene løsne over tid. OM du har plassert en flis feil, ta av igjen med en gang før du presser den på, da limet er sterkt og vil feste seg godt til veggen.

Om ønskelig kan du legge en stripe silikon mellom veggen og benken eller i hjørnene.

Usikker på noe?

Kontakt oss så hjelper vi deg i løpet av kort tid for å oppnå det beste resultatet til ditt prosjekt.

Telefon: +47 943 24 213

E-post: depodesi@depodesign.no

Åpningstider: 10:00 - 14:00