Betingelser

Hos oss kan du handle trygt, raskt og rimelig. Bestilte varer blir sendt fra 1-3 dager etter mottatt bestilling. En bestilling er først gyldig når du har mottatt ordrebekreftelse. 

Betaling:Transaksjoner blir belastet ved gjennomført kjøp. Vi bruker Stripe betalingsløsning, som er verifisert av Visa, Mastercard, Amex og Apple pay. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. Du kan også betale med faktura og få 14 dagers betalingfrist. Faktura sendes på din e-post samtidig som at ordren din blir sendt. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Når du betaler med Klarna, er det Klarna som overtar fordringen. 

Frakt: Alle ordrer sendes med Posten. (Kr 89,-.) Pakken leveres på ditt postkontor. Om pakken veier over to kilo vil ytterligere porto tilkomme. Er pakken liten nok til å leveres i din postkasse: kr 29,-. Er den over 50 g og 2 cm tykk vil ytterligere porto tilkomme. Vi har gratis frakt for bestillinger over 450,-.

Personvern: Depodesign.no følger personvernloven.

Priser: Alle priser inkluderer 25% mva. Alle kostnader oppgis ved kassen.

Produkter: Vi ønsker å gi så korrekt informasjon som mulig om våre produkter. Vi tar imidlertid forebehold om at størrelse på mønster og farge på bilder kan avvike noe fra virkeligheten. Så godt det lar seg gjøre vil vi oppgi dette i varebeskrivelsen.

Retur: Spesialbestilte varer vi ikke har i vårt vanlige sortiment kan ikke returneres. Ellers virker vanlige returregler ift norsk lov. Du kan bytte en vare du har kjøpt i nettbutikken innen 14 dager. Varen må være ubrukt og leveres i vanlig forpakning. Porto frem og tilbake dekkes av kunden. Salgsvarer byttes ikke. 

Skadet vare: Når du har mottatt varen du har bestilt, bør du så fort som mulig undersøke om varen er som den skal. Er varen blitt skadet under transport, ber vi deg ta kontakt med oss på depodesi@depodesign.no /94324213 innen 3 dager. Ta gjerne bilde av varen og forpakning, og send dette til oss med en kort beskrivelse, slik at vi kan få erstatning av transportør. Er varen defekt av annen grunn, ber vi deg sende oss melding om dette så fort som mulig. Returporto dekkes av Depodesign.no om varen er skadet ved levering.

Uavhentete pakker: Dersom kunden ikke henter pakken, vil den automatisk gå i retur til oss. For uavhentete pakker vil kunden bli belastet for porto.