Depodesign — Dekorativ vindusfolie

Hvorfor elsker vi vindusfolier?

Dekorativ vindusfolie dekorplast Innsyn Interiør Statisk vindusfolie Vindusfilm Vindusfolie

Hvorfor elsker vi vindusfolier?

Vi er litt over gjennomsnittlig glad i vindusfolier, og med fare for å gjenta oss selv, gir vi deg noen gode grunner til å velge vindusfolier: - De finnes i mange forskjellige design og utforminger. Depodesign er stadig på utikk etter gode designs i god kvalitet. - De blokkerer solens skadelige UV-stråler. Vindusfolie beskytter interiør og møbler, og også huden din. - De er rimelige. Dekorativ folie kan gi en autentisk effekt av preget eller etset glass til en brøkdel av prisen. Spesialglass er svært kostbart, men vindusfilm kan gi deg samme effekt. Se for eksempel vår statiske vindusfilm med...

Les mer →


5 gode grunner til å velge vindusfolie

Dekorativ vindusfolie dekorplast Innsyn Interiør Vindusfilm Vindusfolie

5 gode grunner til å velge vindusfolie

For mange er vindusfolie noe uvant. Gardiner og persienner har tradisjonelt vært brukt til solskjerming og skjerming for innsyn, og mange gode og rimelige alternativer finnes. Så hvorfor skal du velge vindusfilm?

Les mer →


Hvorfor har vi nesten bare statisk vindusfolie?

Dekorativ vindusfolie selvklebende vindusfolie Statisk vindusfolie Vindusfilm Vindusfolie

Hvorfor har vi nesten bare statisk vindusfolie?

Her på Depodesign liker vi fint design, men våre produkter skal også være praktiske. Hver gang vi får inn et nytt produkt tester vi om det er lett å montere, og er det ikke det, kommer det ikke i nettbutikken. 

Les mer →