VINDUSFOLIE

1. Hvorfor vindusfilm istedenfor gardiner/persienner? Det er lett å montere, billig og slipper inn lys samtidig som det skjermer for innsyn.  Du kan bruke det der du trenger det - f.eks. kan du sette vindusfolie nederste på vinduet for å hindre innsyn fra gaten, men fortsatt ha utsyn mot himmelen i øverste del av vinduet.  Vindusfilm beskytter også mot UV-stråler.

2. Hva trenger jeg for å montere folie? Saks eller kuttekniv, et målebånd, en spruteflaske og en nal eller foliesletter.

3.Tar det lang tid? Det tar omtrent like lang tid som det å lage en posesuppe-middag, eller sortere en klesvask.

4. Hvor kan jeg bruke vindusfolie? Alle vindusfolier kan brukes på vinduer, selvsagt. Men du kan også bruke vindusfolie på glassdører, utsiden av dusjdører/dusjkabinett, glasskap og glassbord. Vindusfolie kan også brukes som romavskiller på glassvegger.

5. Holder vindusfolien seg på? Det fine med statisk vindusfolie er at den sitter der, til tross for fukt og damp. Den er superlett å ta av igjen, og kan brukes om igjen.

6. Kan jeg bruke vindusfolie på utsiden? Nei, vindusfolier fra depododesign kan bare brukes inne.

7. Hvor mye vindusfilm skal jeg kjøpe? De fleste leverandører selger vindusfilm i standardstørrelser. Om vinduet ditt er større enn rullene, velg et design som egner seg til skjøting. Enkelte designs kan også bestilles etter størrelse.

 

Usikker på noe?

Kontakt oss så hjelper vi deg i løpet av kort tid for å oppnå det beste resultatet til ditt prosjekt.

Telefon: +47 943 24 213

E-post: depodesi@depodesign.no

Åpningstider: 10:00 - 14:00