Montering

Våre produkter skal være holdbare og enkle å montere og fjerne. Det vil alltid ligge med en monteringsanvisning til produktet du kjøper, men er du i tvil om selvklebende/statisk kontaktplast er noe for deg, bør du lese her:

Vindusfolie: Du trenger: Målebånd (eller tommestokk/stor linjal), sprayflaske, foliesletter (eller nal), og kuttekniv (eller saks).

1. Sørg for at vinduet er rengjort. 2. Mål vinduet og kutt folien i riktig størrelse. 3. Dra av beskyttelsesfolien. 4. Spray vinduet godt med vann. 5. Sett folien i riktig posisjon. 6. Bruk foliesletter eller nal til å dra ut luftbobler og vann. 7. Tørk bort overskuddsvann langs kantene på folien.

Selvklebende sticker flis til vegg: Våre sticker fliser fester seg lett til en rengjort vegg, og er lette å ta av for korrigering. 1. Sørg for at overflaten er glatt, uten tekstur. 2. Rengjør overflaten - pass på at overflaten er tørr før du setter på flisene. 3. Dra av beskyttelsespapiret og sett på flisene. Om du skal sette sticker flis på fliser - klipp dem til en og en først. 4. For å få en bedre og mer holdbar finish; bruk en hårføner for å tilføre varme mens du drar over flisene med en myk klut. 5. Du er ferdig.

Dekorfolie: 1. Vask flaten fri for skitt og fett. Her kan du for eksempel bruke universalspral. 2. Klipp til folien i ønsket størrelse. 3. Dra av beskyttelsespapiret litt og lit, mens du stryker på plass folien med en foliesletter eller tilsvarende. 4. Om du skal legge folien på profiler eller runde bord; bruk en hårføner for å forme folien myk rundt kantene.