Vi er litt over gjennomsnittlig glad i vindusfolier, og med fare for å gjenta oss selv, gir vi deg noen gode grunner til å velge vindusfolier:

- De finnes i mange forskjellige design og utforminger. Depodesign er stadig på utikk etter gode designs i god kvalitet.

- De blokkerer solens skadelige UV-stråler. Vindusfolie beskytter interiør og møbler, og også huden din.

- De er rimelige. Dekorativ folie kan gi en autentisk effekt av preget eller etset glass til en brøkdel av prisen. Spesialglass er svært kostbart, men vindusfilm kan gi deg samme effekt. Se for eksempel vår statiske vindusfilm med glassmosaikk mønster: https://depodesign.no/collections/frostet-dekorativ-vindusfoliue/products/dekorativ-vindusfolie.

- De er fleksible. Vindusfilm kan bare dras av og byttes når du er klar for en forandring. Den rimelige prisen og fleksibilteten gir deg mulighet til å følge skiftende trender. For å ikke glemme at de ikke trenger vedlikehold.

- De er perfekte for å skjerme for innsyn. Fra baderom til stue - det er mange steder i huset du gjerne ønsker privatliv. Vindusfilm er en fantastisk måte å skjerme deg der du trenger det.

Kontakt Depodesign for mer informasjon! E-post: depodesi@depodesign.no, tlf: 94324213 eller gjennom vår facebook side.

 

28 March, 2022 — Ingjerd Løvås-Sandvik

Legg igjen en kommentar