Fire måter du ikke tenkte du kunne bruke vindusfolie på

 Vindusfolie er noe de fleste av oss ser hver dag, men kanskje ikke tenker så mye over. Nesten alle kontorbygg, næringsbygg og butikker bruker folie til reklame, avskjerming og solskjerming.

Som regel legger du ikke merke til folien, fordi den er diskret og glir inn i interiøret, eller fordi den imiterer spesialglass.

Mange av oss bruker også vindusfolie hjemme for å skjerme for innsyn og sol. Her gir vi deg 4 måter vindusfolie kan hjelpe deg med å løse andre problemer på og understreke stilen du ønsker i ditt interiør.

 

  1. Dusjkabinett. Ikke bare kan vindusfilm settes på dusjkabinett og dusjdører for å skjerme for innsyn – den kan også fungere som et dekorativt element på badet. Hos https://depodesign.no/collections/frostet-dekorativ-vindusfoliue kan du velge blant enkle folier som glir inn i interiører og mer karakteristiske design.
Vindusfolie klassisk frostet

 

Tips: Om interiøret på badet ditt ellers er enkelt og diskret, kan en mønstret folie fungere supert som et stilskapende og dekorativt element.

 

  1. Rommets helhet er viktig. Alle flatene i et rom har en betydning for hvordan det oppfattes og hvilken stil og stemning du skaper.

Lag et personlig rom med en atmosfære og stil du selv liker, og bruk vinduet til å aksentuere interiøret. Vinduet er en visuell forbindelse mellom rommet og utsiden, og med vindusfilm kan du legge en ny dimensjon til interiøret – fortsette et roms tema eller stil til vindusflaten.

Dekorativ vindusfilm kan være en måte å utrykke deg på. Vil du ha vintagestil? Klassisk? Viktoriansk? Elegant? Moderne? Rustikk? Sjekk vårt utvalg her:  https://depodesign.no/ 

Vindusfolie Nibella

 

  1. Gi inngangspartiet et smil. Du kan pynte opp hovedinngangen ved å sette vindusfilm på sidevinduet eller dørvinduene. Eller kanskje du rett og slett bare vil ha et litt mer privat inngangsparti.

Vindusfolie Minster

 

  1. Møbler. Hvis du har glassdører på skapet ditt, kan du gjøre skapet mer interessant ved å legge vindusfolie som imiterer spesialglass. (Føler du deg ekstra leken kan du til og med legge forskjellig folie i de ulike panelene.) Du kan også "pimpe opp" et enkelt glassbord med vindusfolie. Dette er en super måte å gi møbler en mer eksklusiv look på.

Vindusfolie Stripes transparent

 

Legg igjen en kommentar